LIVING

living city: Vannak sarkai és élei, de mégis rugalmas és könnyen karbantartható. A living city fürdőszoba világos koncepcióval és letisztult formákkal rendelkezik. A moduláris rendszernek köszönhetően a mosdók tárolóval vagy nélküle is széles mérethatárok között rendelhetők . Egyszerűsítés, de nem jéghideg számítás, individualizmus túlhangsúlyozott egyénieskedés nélkül: A living city formanyelve a modern környezetben élő embereket célozza meg, akik lakókörnyezetüket kifinomult tudatossággal és az anyagok iránti érzékenységgel alakítják ki. A LAUFEN tervezésű négyszögletes fali WC-k és bidék tökéletesen illenek ebbe a környezetbe.

A living square kitolja a kerámia gyártás művészetének határait. A rendkívül lapos mosdó, annak sík felületei és határozott élei azt a hatás keltik, mintha a mosdó lebegne a fal előtt. Az elegáns szanitereknek ilyenek kell lenniük. A living square karcsú körvonalai megihletnek: A 180 cm hasznos szélességű dupla mosdó kerámia polccal kombinálva teljes funkcionalitást biztosít. A bútorválaszték elemei egyformán jól illeszkednek.

TOM SCHÖNHERR & ANDREAS HAUG

"A living sorozat nagyon személyes óhajok és igények teljesítésére hívatott. A sorozat közös jellemzője a legapróbb részletekig menő funkcionalitás és minőség, a kerámia tárgyak és bútorok széles választéka. A living city családot szigorú kritériumoknak megfelelően tervezték. Kocka alakú és mértani Az alacsonyabban elhelyezett öntött tároló felület a mosdónak szokatlan hangulatot kölcsönöz, de ugyanakkor nagyon praktikus - ez a felület teljesen egybefüggő, és többé-kevésbé elpusztíthatatlan. A living style rezgése a bőséges vízszintes felületből és a kivételesen sekély mosdótál összhatásából ered, ezek hullámzása egy igazán eredeti és finom szépséget hoz létre. A dupla mosdó tükrözi a modern élet kettősségét, ezzel a legkifejezőbb eleme a sorozatnak."

Kapcsolódó videók

  Kiegészítők (2)
 • 381431
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  381431

  Törölközőtartó a 815434 mosdóhoz

  LIVING

  Méretek: 465 x 70 x 75 mm

 • 381436
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  381436

  Törölköző tartó, króm, a H817438 és H817439 mosdókhoz

  LIVING

  Méretek: 705 x 70 x 75 mm