A FÖRDŐSZOBA A LAKÓTÉR SZERVES RÉSZÉVÉ VÁLIK

Ennek a tradicionális svájci márkának a személyiségét a dizájn, a minőség és a funkcionalitás szimbiózisa határozza meg. A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, amely egyike a világ vezető gyártóinak, az egész világra kiterjedő disztribúciós hálózattal rendelkezik.

A cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. Több mint 125 éve használja a LAUFEN az ember által legrégebben ismert képlékeny anyagot, hogy innovatív szanitereket állítson elő csúcstechnológiájú gyáraiban, legendás svájci pontossággal. A LAUFEN magas szintű ismeretei a fürdőszobáról a kerámia gyártás mély ismeretéből és a kifinomult dizájn házasságából táplálkozik. A svájci dizájnnak köszönhetően a LAUFEN termékek már az első pillantásra is különlegesek, amelyek két nagy dizájn irányzatot egyesítenek magukban: a déli, érzelmekkel teli olasz dizájnt, és a pontosságot és a tisztaságot előtérbe helyező északi hagyományokat.

A LAUFEN szerint a kiváló minőség két szemszögből közelíthető meg: a gyártási ismeretek felől, illetve annak a gyakorlati haszonnak az oldaláról, amit a kész fürdőszoba a vevőknek biztosít – ez utóbbi nem minden esetben nyilvánvaló. A LAUFEN svájci vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek a vizet, ezt a különösen értékes erőforrást, takarékosan használják fel, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a természeti erőforrások megőrzése iránt.

 

LAUFEN TÉNYEK ÉS ADATOK

Jogi forma Corporation
Alapítás éve 1892
Székhely Laufen, Svájc
Igazgatóság Antonio Linares (Senior Managing Director)
Alkalmazottak száma 1'800
Összevont forgalom  250'000'000 €
Termékskála Mosdók, WC-k, bidék, kádak, zuhanytálcák, hidromasszás rendszerek, bútorok, kiegészítők, csaptelepek
Gyártóüzemek Laufen/Svájc, Wilhelmsburg és Gmunden/Ausztria; Bechyně és Znojmo/Cseh Köztársaság
Értékesítési irodák Albánia, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Magyarország, India, Olaszország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Malajzia, Moldova, Montenegró, Marokkó, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Kína, Románia, Oroszország, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, Egyesült Királyság, USA
Képviseletek világszerte
Mennyiség 3 millió db kerámia / év