FLORAKIDS

A LAUFEN Florakids termékcsalád fantáziadús, színes és játékos – olyan fürdőszoba, amely sok örömöt okoz a gyermekeknek. A florakids termékek között a központi helyet a mosdó foglalja el, amely virág alakú, fehér, piros vagy zöld színben kapható. Az óvodákban több mosdó is egy sorba rendezhető, ezzel elegendő helyet biztosít a ttárgyak elhelyezéséhez. Kaphatók a mosdókhoz kiegészítőként kis felhő alakú kerámia polcok is, hozzáillő színekben. A tükrök piros virág vagy zöld hernyó formájúak, elemekből állíthatók össze, így akár többet is egymás mellé lehet illeszteni.

A Florakids WC-ket kifejezetten a gyermekek számára tervezték, nincsenek éles sarkaik és éleik. A WC ülőkék is teljes egészében a gyermekek számára kerültek kialakításra, fehér, piros vagy zöld színben kaphatók. Minden ülőke kis átmérőjű, és egy mini háttámlával látták el, így a gyerekeknek nem kell félniük, hogy leesnek az ülőkéről. Az ergonómiailag helyesen kialakított ülőke lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy a szobatisztaságra szoktatás alatt belekapaszkodhassanak az ülés bal és jobb oldalán elhelyezett fülecskékbe. Az innovatív Ecototal betétnek köszönhetően a praktikus egykaros csaptelep könnyen használható, higiénikus, víztakarékos és csökkenti a forrázás kockázatát. A porszórt festésű piros vagy zöld mosdókarok megkönnyítik a gyermekek mosdóhasználatát.

ANDREAS DIMITRIADIS

"A Laufen Florakids termékcsaládnak sikerült létrehoznia egy vidám, élénk, gyermekbarát környezetet, amely már gyermekkorban elősegíti a higiénia iránti igény kialakítását. A lekerekített, vonzó formák merész színekkel társulnak, és az állat- és a növényvilág által inspirált formákkal kerülnek kombinálásra. Ennek eredményeként a fürdőszoba olyan ideális hellyé alakul, ahová az óvodások egy képzeletbeli világba léphetnek. Emocionális szinten is kialakul valamiféle kapcsolat a gyermekek és a termékek között, funkciói és méretei teljesítik a dizájnnal szemben támasztott összes követelményt. Ezt a fürdőszobát kifejezetten gyermekeknek tervezték".

  WC-k (7)
 • 820031
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  820031

  Fali WC, mélyöblítésű

  FLORAKIDS

  Méretek: 520 x 310 x 300 mm

 • 822036
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  822036

  Álló WC, síköblítésű, peremmel, lefolyó vízszintes

  FLORAKIDS

  Méretek: 385 x 295 x 350 mm

 • 822037
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  822037

  Álló WC, síköblítésű, peremmel, lefolyó függőleges

  FLORAKIDS

  Méretek: 385 x 295 x 350 mm

 • 891030
  Kiválaszt
  Hozzáadás az összehasonlításhoz

  891030

  WC ülőke és tető 8.2003.1 tip. fali WC-hez, levehető, rozsdamentes acél zsanérok

  FLORAKIDS

  Méretek: 385 x 302 x 65 mm