MODERNA/MODERNA R

Ez a modern fürdőszoba család minden aspektusában örömet sugároz. Minden feleslegesség mellőzése - a funkció mindenek előtt. A moderna, a svájci tervező, Peter Wirz alkotása (Process Design stúdió) a kreativitás bőséges mozgásterének ötvözéséből alakult ki. A termékcsalád körvonalainak tökéletes megrajzolása biztosítja a magas "jóérzés" faktort, a praktikus funkciók pedig biztosítják a mindennapi kényelmet.

A moderna erős karaktere különösen nyilvánvalóvá válik a kerámia elemeknek a kifejező bútorelemekkel történő ellenpontozásakor. Az open bútorcsalád csodálatosan tiszta vonalai kiváló összhangot teremtenek. Ezzel a népszerű bútorsorozattal kombinálva az elegáns klasszikus stílus egy mintapéldáját valósítja meg, mely kellemes és rendezett hangulatot kelt a fürdőszobában.

PETER WIRZ A MODERNA-RÓL

A Process Design 10 évvel ezelőtt fejlesztette ki a moderna kerámia családot. Ennek a sikeres fürdőszoba családnak a jellegzetessége az őszinteség, a megbízhatóság és a függetlenség, magas fokú használhatósággal párosítva - a hagyományos svájci formatervezés alapelvei éppolyan aktuálisak ma is.