A CÉGÜNKRŐL

Ez a tradicionális svájci márka egyesíti magába a design-t, a minőséget és funkcionalitást. LAUFEN, prémium márka a ROCA csoporton belül, egyike a világ vezető gyártóinak globális hálózattal.

A cég alap profilja a szaniter gyártás. A Laufen márka több mint 125 éve használja a legrégibb, formálható anyagot, amely ismert az ember számára, hogy innovatív szaniter termékeket gyártson a híres svájci precizitású, korszerű üzemeiben. A fürdőszoba termékek gyártási ismereteit, a Laufen, a kerámiaipar és a kifinomult formatervezés szakértelméből fejlesztette ki. Az első pillantásra a Laufen termékeket egyedülállóvá teszi, hogy a svájci formatervezési irányban két fő tervezési trend egyesül: Az érzelmes olasz design délről és a tervezés precizitása és egyértelműsége északről.

A Laufen esetében a minőségnek két oldala van: A gyártási ismeretek és a magas szintű tudás, amelyeket a kész fürdőszobában megvalósul, ami gyakran nem tűnik azonnal nyilvánvalónak. A Laufen, egy svájci vállalat, amely lehetővé teszi a víz, egy értékes erőforrás takarékos felhasználását, ily módon elkötelezettséget mutat a természeti erőforrások és a környezetkímélő termelés megőrzése mellett.


LAUFEN TÉNYEK ÉS SZÁMOK

Cég forma Vállalat
Alapítási év 1892
Központ Laufen, Switzerland
Vezetőség Antonio Linares (Senior Managing Director)
Termék választék Mosdók, WC-k, bidék, kádak, zuhanytálcák, bútorok, kiegészítők és csaptelepek
Gyárak Laufen/Svájc, Gmunden/Ausztria; Bechyně & Znojmo/Cseh köztársaság; Gliwice & Gryfice/Lengyelország
Leányvállalatok Albánia, Argentina, Ausztrália, Ausztria, Bosznia és Hercegovina, Brazilia, Bulgária, Horvátország, Cseh köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Hong Kong, Magyarország, India, Olaszország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Malajzia, Moldova, Montenegro, Marokkó, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Kina, Románia, Oroszország, Szerbia, Singapúr, Szlovákia, Slovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna, Egyesült királyság, USA
Képviseletek világszerte
Mennyiségek 3 millió kerámia darab évente

1892

Alapítás éve

+3 millió

Legyártott kerámia termék

6

Gyár Európába

Gyártás

A legnagyobb kihívást a tervezés mélyreható ismerete jelenti. A fejlesztés és a gyártás szorosan együttműködik a tervezés és a minőség optimális megvalósítása érdekében.

Fenntarthatóság

A Laufen fenntarthatósági kötelezettségvállalása a jövőképébe ágyazódott be, hogy a legjobb prémium fürdőszobai márka legyen, és fenntartható és felelősségteljes módon fejlődjön. Így a Laufen vállalja, hogy a termékek életciklusának holisztikus megközelítését alkalmazza, stratégiákat dolgoz ki az összes szakasz javítására.

BIM

A LAUFEN tudatában van a Building Information Management (BIM) fontosságának, mind helyi és világ szinten. Sok projekt résztvevő jelenik meg ezen a felületen. A rendszer egy paraméteres objektumokat használó virtuális modellen alapul, amely minden projekt résztvevőjének olyan információkat nyújt, amelyek az épület teljes életciklusa alatt fejlődnek.

Kiemelt projektek

Építészek világszerte tervezik be a LAUFEN termékeket.

View