View

Fenntarthatóság az innováción és dizájnon keresztül

A Laufen tisztában van azzal, hogy a környezetre gyakorolt legnagyobb hatást az anyagok pazarlása vagy helytelen használata, valamint a fosszilis tüzelőanyagok okozzák. A fenntarthatósági stratégia ezen a három fronton áll:

Zéró hulladék-politika minden termelőtelepen: Kötelezettségvállalás a termelési folyamatok folyamatos fejlesztésére, a nyersanyagok felhasználásának optimalizálása és a hulladék kiküszöbölése érdekében.

Az energiahatékonyság növelése: A hővisszanyerő technológia használata a gyárakban, és a tiszta energia felé való elmozdulás.

A termék- és anyaginnováció: Az innováció hajtóereje, a tervezés kifinomult megértése és az együttműködés mélyen beágyazódott kultúrája minden új termékfejlesztés középpontjában áll. Így a Laufen teljes fürdőszobai megoldásokat tud kínálni, amelyek biztosítják a kényelmet, a tartós élettartamot, a víz- és energiafogyasztás csökkentését, valamint a könnyű karbantartást.

A Laufen fenntarthatósági kötelezettségvállalása a jövőképébe ágyazódott be, hogy a legjobb prémium fürdőszobai márka legyen, és fenntartható és felelősségteljes módon fejlődjön. Így a Laufen vállalja, hogy a termékek életciklusának holisztikus megközelítését alkalmazza, stratégiákat dolgoz ki az összes szakasz javítására:

1

GYÁRTÁS


- NYERS ANYAG SZÁLLÍTÁS

-SZÁLLÍTÁS

-GYÁRTÁS

2

LOGISZTIKA ÉS SZERELÉS


- SZÁLLÍTÁS HELYSZÍNRE

- SZERELÉS

- CSOMAGOLÁS

3

HASZNÁLAT


- GYÁRTÁSHOZ HASZNÁLT ENERGIA ÉS VÍZ

- TAKARÍTÁS, KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS

4

SEGÉDANYAGOK


- ELTÁVOLÍTÁS

- ELSZÁLLÍTÁS

5

ÚJRAFELHASZNÁLÁS


- HELYREÁLLÍTÁS

- ÚJRAHASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉG