Válasszon országot


 

VIA UNA: A DESIGN ÉS A LAUFEN TERMÉKEK DÍJNYERTES INTEGRÁCIÓJA PRÁGÁBAN

 

A Marani Architects által tervezett figyelemre méltó projekt ötvözi a múlt csábítását a kortárs esztétikával. A LAUFEN termékek gyönyörűen kiegészítik a dizájnt, javítva a nyilvános és félig nyilvános tereket. A VIA UNA kivételes kialakítása elnyerte a legjobb nemzetközi vegyes felhasználású építészet 2022-2023 díjat.

Fedezze fel az UNA-t:

A VIA UNA, egy átalakított iroda- és bevásárlóközpont, megtartja UNESCO által védett státuszát, miközben modernista esztétikával rendelkezik. Az időtlen dizájn, a fehér, mély felületek és az élénk arany díszítések színpalettája kifinomult légkört teremt az épületen belül és kívül egyaránt.

A LAUFEN termékek, beleértve a VAL mosdókagylókat, WC-ket, bidét és Caprino piszoárokat, tökéletesen illeszkednek az 1930-as évek építészeti stílusához. Integrációjuk eleganciát és funkcionalitást kölcsönöz a VIA UNA tereinek, megragadva a nyugodt környezet lényegét.
A VIA UNA kivételes kialakítása rangos elismerést kapott, beleértve a legjobb nemzetközi vegyes felhasználású építészetet 2022-2023 a rangos International Property Awards-tól. Ez az elismerés, más nemzeti és európai díjakkal együtt, megszilárdítja a VIA UNA építészeti gyöngyszem státuszát.

A VIA UNA Prága Prašná Brána kerületében példázza a design és a funkcionalitás zökkenőmentes integrációját. A LAUFEN termékek fokozzák a modernista építészetet, időtlen és elegáns légkört teremtve. Elismeréseivel, köztük a 2022-2023-as év

legjobb nemzetközi vegyes felhasználású építészetével a VIA UNA-t kiemelkedő építészeti teljesítményként ünneplik.